Bun venit in Galeria ModernBrush!

Tablouri pictate manual de Andrei Dobos. Arata persoanelor care iti calca pragul pe cel care esti cu adevarat prin arta! Nu doar un tablou decorativ ci si o poveste in culori.

Galeria ModernBrush - Tablouri Pictate Manual

Tablourile expuse in galerie sunt pictate 100% manual de catre Andrei Dobos. Aveti placerea de a expune in casa un tablou original cu drepturi de autor si nu doar o poza printata pe canvas si intinsa pe sasiu de lemn. De asemeni aveti flexibilitatea de a discuta direct cu artistul si de a gasi exact ceea ce doriti ca si obiect decorativ. 

Despre mine

Andrei Dobos

Imi plac tablourile realizate pe panze de dimensiuni mari dar ma adaptez cerintelor clientilor si realizez pe comanda exact tabloul sau pictura pe care o doriti in functie de dimensiune, bugetul, culorile sau tema dorita.

Prin tot ceea ce fac doresc sa aduc culoare in casele si in inimile oamenilor. Astept cu interes sa va servesc ca si client!

Locatie

Ma puteti contacta pentru sugestii, colaborari sau comenzi speciale. Va pot realiza un tablou dupa tematica si bugetul dorit! Pentru ca amintirile sunt tot ce avem.

Telefon contact WattsAp 0725.974.780

Livrare GRATUITA pentru toate picturile comandate de pe stoc sau pe comanda.

Adresa

Calea Vitan, 59, Bucuresti