Bun venit in Galeria ModernBrush!

Tablouri pictate manual de artistul Andrei Dobos. Arata persoanelor care iti calca pragul pe cel care esti cu adevarat prin arta! Nu doar un tablou decorativ ci si o poveste in culori.

Galeria ModernBrush - Tablouri Pictate Manual

Tablourile expuse aici sunt pictate 100% manual de catre artistul Andrei Dobos. Aveti placerea de a expune in casa un tablou original cu drepturi de autor si nu doar o poza printata pe canvas si intinsa pe sasiu de lemn. De asemeni aveti flexibilitatea de a discuta direct cu artistul si de a gasi exact ceea ce doriti ca si obiect decorativ. 

Despre mine

Andrei Dobos

Artist

De mic am avut darul de a picta dar dupa ce am plecat la facultate am urmat pentu aproape 10 ani o cariera in vanzari in industrii diverse ca telecom, fashion, auto. Totusi pentru ca nu eram 100% satisfacut de ceea ce faceam in ultimii 2 ani mi-am ocupat timpul doar cu pasiunile mele si m-am intors la pictura cu bucurie si entuziasm timp in care am realizat si tablourile expuse aici si pe care continui sa le realizez.  

Imi place sa pictez panze de dimensiuni mari dar ma adaptez cerintelor clientilor si realizez pe comanda speciala exact tabloul sau pictura care se cere indiferent de dimensiune sau tema dorita.

Prin tot ceea ce fac doresc sa aduc culoare in casele si inimile oamenilor. Astept cu interes sa va servesc ca si client!

Locatie

Ma puteti contacta pentru sugestii, colaborari sau comenzi speciale. Va pot realiza un tablou dupa tematica si bugetul dvs! Pentru ca amintirile sunt tot ce avem.

Telefon contact WattsAp 0725.974.780

Livrare GRATUITA pentru orice comanda. Tablourile sunt pe stoc.

Adresa

Str Nicolae Balcescu, 12, Bacau